Valitse sivu

Suomen Pesäpalloliitto ry hakee 1-2 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ”Sisällöntuottaja ja mediakouluttaja” –tehtävänimikkeellä osaavaa ja innostavaa henkilöä vastaamaan osaltaan lajiliikkeen omasta viestinnästä sekä kouluttamaan pesäpalloseurojen mediavastaavia.

Toimialueena koko Suomi, asemapaikkana Vantaa, etätyö mahdollinen.

Toimenkuvaan kuuluu oman sisällöntuotannon ja sen kehittämisen sekä mediavastaavien koulutuksen suunnittelun ja toteuttamisen lisäksi lajiliikkeen verkkosivustojen sekä some-kanavien ylläpitoa ja kehittämistä.  Tehtäviin kuuluu myös osallistua pesäpalloliikkeen päätapahtumien (Itä-Länsi, Päätösristeily, Liitto-Lehdistö, Halli-SM –turnaukset & World Cup) markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä tapahtumakohtaiseen sisällöntuotantoon ja viestintään.

Edellytämme, että olet luova, innostunut, motivoitunut ja kiinnostunut nykyaikaisen, monikanavaisen viestinnän ja sisällöntuotannon haasteista. Hallitset erityisesti videotuotannon ja tunnet yleisimmät digitaaliset jakelualustat sekä pystyt kouluttamaan niiden käyttöä luontevasti. Omaat valmiudet joustaviin työaikoihin sekä ilta- ja viikonlopputöihin. Jos sosiaalisuus ja suunnitelmallinen sekä tavoitteellinen työote ovat vahvuuksiasi, saatat olla etsimämme henkilö. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä vastaavaa työkokemusta useammalta vuodelta. Tehtävä vaatii sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn että kitkatonta soveltuvuutta myös ryhmätyöskentelyyn.

 

Ajokortti ja oma auto ovat työssä välttämättömiä. Työaika on 37,5 h / viikko. Työsuhteen alkaminen sovitaan erikseen.

Tarjoamme modernin työympäristön sekä haasteellisen ja itsenäisen tehtävän nykyaikaisessa ja sporttisessa työyhteisössä.

Tiedustelut:

 

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Pyysalo, 0400 789328

Toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi, 0500 612102

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 18.8.2016 mennessä osoitetaan Suomen Pesäpalloliiton Markkinointi- ja viestintäjohtajalle, jussi@superpesis.fi tai postitse Suomen Pesäpalloliitto ry / Jussi Pyysalo, Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa.