Valitse sivu

Suomen Pesäpalloliitto ry hakee palvelukseensa 1-2 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ”Myynti- ja tapahtumapäällikköä” vastaamaan lajiliikkeen päätapahtumien järjestelyistä sekä myynnistä.

Toimialueena koko Suomi, asemapaikka Vantaa.

Toimenkuvaan kuuluu pesäpalloliikkeen päätapahtumien (Itä-Länsi, Päätösristeily, Liitto-Lehdistö, Halli-SM –turnaukset & World Cup) järjestelyvastuu yhdessä seurojen ja oman tiimimme kanssa sekä näiden tapahtumien myynnistä vastaaminen annettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimenkuvan osana on myös koko pesäpalloliikkeen kokonaismyynnin tukeminen erillistavoitteiden mukaisesti.

Edellytämme, että olet innostunut, motivoitunut ja kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä sekä urheilumarkkinoinnista ja myyntityöstä. Omaat valmiudet joustaviin työaikoihin sekä ilta- ja viikonlopputöihin. Jos sosiaalisuus, ratkaisunhakuisuus, neuvottelutaito ja tavoitteellinen työote ovat vahvuuksiasi, saatat olla etsimämme henkilö. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä vastaavaa työkokemusta useammalta vuodelta. Tehtävä vaatii sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn että kitkatonta soveltuvuutta myös ryhmätyöskentelyyn.
Ajokortti ja oma auto ovat työssä välttämättömiä. Työaika on 37,5 h / viikko. Työsuhteen alkaminen sovitaan erikseen.

Tarjoamme modernin työympäristön sekä haasteellisen ja itsenäisen tehtävän nykyaikaisessa ja sporttisessa työyhteisössä.

Tiedustelut:

 

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Pyysalo, 0400 789328

Toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi, 0500 612102

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 27.8.2016 mennessä osoitetaan Suomen Pesäpalloliiton Markkinointi- ja viestintäjohtajalle, jussi@superpesis.fi tai postitse Suomen Pesäpalloliitto ry / Jussi Pyysalo, Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa.