Valitse sivu

Suomen Pesäpalloliitto ry hakee vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen kolmea aluetoiminnan vastaavaa. Tavoitteenamme on vakinaistaa aluevastaavien toimet vuoden 2018 aikana.

Toimialueina tulevat olemaan Pohjois-Suomi (Kainuu, Keski-Pohjanmaa ja Pohjois-Pohjanmaa), Länsi-Suomi (Etelä-Pohjanmaa ja Satakunta) sekä Etelä-Suomi (Etelän Pesiksen toimialue, Kymenlaakso ja Varsinais-Suomi). Toimi on mahdollista hoitaa etätyönä.

Toimenkuvaan kuuluu alueentoiminnan kehittäminen, perustoimintojen johtaminen, valvominen ja tukeminen alueen johtoryhmän kanssa. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu pesäpalloliikkeen uudistusohjelman, strategian ja toimintasuunnitelman 2018 toteuttaminen valtakunnallisten ja alueellisten vaatimusten mukaisesti sekä erikseen sovittavat valtakunnalliset vastuut (noin 20 % työajasta).

Edellytämme, että olet luova, innostunut, motivoitunut ja kiinnostunut pesäpallon ja liikunnan edistämisestä. Omaat valmiudet joustaviin työaikoihin sekä ilta- ja viikonlopputöihin. Jos sosiaalisuus, avoimuus ja suunnitelmallinen sekä tavoitteellinen työote ovat vahvuuksiasi, saatat olla etsimämme henkilö. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta. Tehtävä vaatii sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn että mutkatonta soveltuvuutta  ryhmätyöskentelyyn.

Ajokortti ja oma auto ovat työssä välttämättömiä. Työaika on 37,5 h / viikko. Työsuhteen alkaminen sovitaan erikseen.

Tarjoamme modernin työympäristön sekä haasteellisen ja itsenäisen tehtävän nykyaikaisessa ja sporttisessa työyhteisössä.

Tiedustelut:

Toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi, 0500 612102

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 15.9.2017 mennessä osoitetaan Suomen Pesäpalloliiton toiminnanjohtajalle Arto Ojaniemelle, arto.ojaniemi(ät)pesis.fi, tai postitse Suomen Pesäpalloliitto ry / Arto Ojaniemi, Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa.