Valitse sivu

Sotkamon Urheiluseura KMV kirkasti viimevuotisen SM-hopeansa kultaiseksi ja palasi Kontioiden (35-vuotiaiden miesten) Suomen mestariksi välivuoden jälkeen. Viime vuoden ykkönen Puna-Mustat Helsingistä ylsi tällä kertaa pronssille. Hopeamitalit vei Jyväskylän Kiri, joka kukisti Sotkamon vielä alkulohkossa. 11 joukkueen Kontioiden SM-turnaus pelattiin Varkaudessa viikonloppuna.

Voittajajoukkueessa oli mukana tukku takavuosien tähtipelaajia: Jyrki Borenius, Jarmo Heikkinen, Timo Heikkinen, Mikko Huotari, Heikki Immonen, Mika Kilpeläinen, Tommi Kinnunen, Jouni Korhonen, Marko Kähkönen, Arto Malinen, Mikko Närhi ja Janne Väisänen.

Ensiluokkaisista turnausjärjestelyistä vastasi Puurtilan Kisa-Pojat Varkaudesta. Kontioturnauksen otteluita pelattiin myös Joroisilla ja Leppävirralla. Mukana menossa oli vahvasti myös Varkauden kaupunki, joka isännöi joukkueita kaupungintalolla lauantain iltajuhlassa.

Aiheesta lisää

Kontioiden SM-turnauksen tulokset

Mitalijoukkueiden kuvat Pesäpalloliiton Facebook-sivulla