Valitse sivu

Panokset eivät juuri voisi olla kovemmat, kun Kempeleen Kiri ja Kankaanpään Maila kohtaavat Haapajärven Ronkaalassa sunnuntaina kello 17. Häviäjä putoaa suoraan Ykköspesikseen kaudelle 2018, voittaja jatkaa taistelua sarjapaikastaan superpesiskarsinnassa. Ruutu Urheilun kamerat ovat paikalla ja välittävät jännitysnäytelmän kotikatsomoihin suorana lähetyksenä.

Joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella kolmesti vastakkain. Kempele voitti kotonaan 1-0 (2-2, 4-1) ja kertaalleen vieraissa 0-2 (1-3, 1-2). Viimeisimmän kohtaamisen vei kuitenkin nimiinsä Kankaanpää kotikentällään 1-0 (2-2, 5-2).

Tutustu Ruutu Urheilun katseluoikeuksiin osoitteessa www.ruutu.fi/plus, hanki oma pakettisi ja jännitä yhtä pesiskesän ennakkoon mielenkiintoisimmista otteluista suorassa lähetyksessä.

Miesten Superpesiksen puolivälierien ensimmäistä kierrosta seuraavat Fanikamerat neljällä paikkakunnalla.

Tänään Ruutu Urheilu näyttää naisten toisen puolivälieräottelun Seinäjoen Maila-Jussien ja tamperelaisen Manse PP:n välillä. Tiistaina kamerat ovat paikalla Hyvinkäällä, jossa Tahkon miehet pyrkivät horjuttamaan runkosarjan voittaneen Joensuun Mailan menoa.

Aiheesta lisää

Ruutu Urheilun Superpesis-sivut