Valitse sivu

Kuopion Pohjola Sairaala avasi ovensa maanantaina 28.8. Leväsen kaupunginosassa sijaitseva Suomen neljäs Pohjola Sairaala tarjoaa perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja työterveyshuollon palveluita. Lisäksi sairaalassa on tapaturmapäivystys sekä vahva ortopedinen ja käsikirurginen osaaminen. Pesäpallon lisenssivakuutuksista vastaa OP Ryhmä. Lisenssiurheilijoiden kannattaa hyödyntää Pohjola Sairaaloiden palveluita, joissa asiakas saadaan nopeasti hoidon piiriin.

Täysin alusta rakennetussa uudessa Kuopion sairaalassa on lääkäripalveluiden lisäksi kolme leikkaussalia, laboratorio ja erinomaiset kuvantamismahdollisuudet. Sairaalan erityinen vahvuus on ortopedia- ja traumatologiaosaaminen.

– Kun ihmiselle sattuu tapaturma tai sairaus, hänen pitää päästä viipymättä hoitoon. Tavoitteemme on, että asiakkaamme hoidetaan kerralla kuntoon kokonaisvaltaisesti sekä mahdollisimman nopeasti. Neljännen Pohjola Sairaalan myötä pystymme tarjoamaan huippulaadukasta hoitoa myös Savossa, ja OPn palveluvalikoima täydentyy taas yhdellä uudella alueella Suomessa, kuvailee OPn terveys- ja hyvinvointiliiketoiminta-alueen johtaja Samuli Saarni.

Kuopion Pohjola Sairaalan 3000 neliöstä löytyy kolme leikkaussalia heräämöineen, 26 vastaanottohuonetta, magneetti-, röntgen-, ja kartiokeilakuvantamislaitteet, monipuolinen laboratorio sekä kuntosali asiakkaiden kuntouttamista varten. Kuopion lisäksi Pohjola Sairaalat löytyvät Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta. Vuonna 2018 sairaala valmistuu myös Turkuun.

Aiheesta lisää

Pohjola Sairaalat kotisivuillaan

Lisätietoa pesäpallon lisensseistä