Valitse sivu

Miesten Superpesiksen välierät voitokkaasti avanneen Joensuun Mailan pelinjohtajana jatkaa Petri Pennanen ja kakkospelinjohtajana Juhani Lehtimäki kaudella 2018. 1+1-mallisista sopimuksista Pennasen optiovuosi koskee urheilutoimenjohtajan ja Lehtimäen optiovuosi ykköspelinjohtajan tehtävää.

Superpesisjoukkueen valmennustiimiin liittyy uutena kasvona Antti Väistö, joka toimii lajivalmentajana sekä seuran valmennuspäällikkönä vastuualueenaan vanhemmat juniorit D-ikäluokasta eteenpäin.

Pennanen kiittelee vuolaasti seuran eteenpäinmenoa, jota tapahtuu useilla eri osa-alueilla. Lisäksi Joensuun urheiluakatemia tarjoaa tavoitteellisen toimintaympäristön nuorille urheilijoille.

– Joukkueen osalta runko tuleville vuosille on ollut valmiina jo hyvissä ajoin, ja nyt on luonteva aika tiedottaa myös valmennuksen kokoonpano. JoMa on tarjonnut loistavan ympäristön ja tuen valmentamiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Joukkueessa on aitoja urheilijoita, ympärillä mahtava valmennustiimi ja seurassa on tulossa merkittävä vuosi mm. uuden stadionin myötä, niin päätös jatkamisesta oli luonteva, kommentoi Pennanen.

Joensuun Maila matkustaa miesten Superpesiksen toiseen välieräotteluun Sotkamoon tänään torstaina. Suoran lähetyksen ottelusta välittää Ruutu Urheilu.

Aiheesta lisää

Video: Joensuun Mailan pelinjohto 2018

Joensuun Mailan kotisivut