Valitse sivu

Tallink Siljan legendaarinen M/s Silja Europa tarjoilee tänä vuonna puitteet pesäpallokauden viralliselle päätösristeilylle 7.-8.10. Varaa heti oma paikkasi ja lähde mukaan pesiskesän jälkilöylyille Itämeren aalloille. Päätösristeilyn viralliset matkapaketit sisältävät gaalalipun ja upeat kumppaniedut.

M/s Silja Europa lähtee Helsingin Länsisatamasta kohti Tallinnaa lauantaina 7.10. kello 18.30 ja palaa takaisin sunnuntaina 8.10. kello 16. Viralliset matkapaketit myy Matkapojat. Liityntäkuljetuksia on saatavilla lisämaksusta mm. reiteillä Turku-Helsinki, Pori-Huittinen-Helsinki, Tampere-Hämeenlinna-Helsinki, Jyväskylä-Lahti-Helsinki, Savonlinna-Mikkeli-Kouvola-Helsinki ja Imatra-Lappeenranta-Hamina-Helsinki, mikäli lähtijöitä on riittävästi.

Kauden päätösristeilyllä palkitaan pesäpallokesän onnistujia ja voittajia. Takana on upea leirikesä ja World Cup -turnaus. Hyvinkään Tahkon Leidit varmistivat nousunsa Superpesikseen kaudelle 2018. Tulevien vajaan kahden kuukauden aikana varmistuvat mestarit ja mitalistit eri sarjoissa. Juhlat on perinteisesti viritetty kauden päätösristeilylle.

Hyppää voittajien vankkureihin, Silja Europalle! Laivalla on menossa mukana koko pesisväki huippupelaajineen ja supertähtineen.

Tähtiesiintyjänä lavan ottaa haltuun Eini & Boogie Ocean Clubissa. Einin energinen lavakarisma, vahva läsnäolo ja mukaansa tempaavat hitit valloittavat suomalaiset takuuvarmasti.

Pesäpallokauden päätösristeily 7.-8.10.

Lauantai 7.10.

17.30 Illallisbuffet, 1. kattaus
18.30 M/s Europa lähtee Helsingistä (Länsisatama)
Palkintogaala
20.30 Illallisbuffet, 2. kattaus

Sunnuntai 8.10.

7.00-10.00 Meriaamiainen/erikoisaamiainen
8.00-12.05 Mahdollisuus maissakäyntiin Tallinnassa
12.00 Lounasbuffet, 1. kattaus
12.30 M/s Europa lähtee Tallinnasta
14.15 Lounasbuffet, 2. kattaus
16.00 M/s Europa saapuu Helsinkiin (Länsisatama)

Aiheesta lisää

Viralliset matkapaketit myy Matkapojat tästä linkistä

Pesäpallokauden päätösristeilyn Facebook-tapahtuma

22 tunnin risteily Tallinnaan uudistetulla Europalla

Tähtiesiintyjänä Eini