Valitse sivu

Miesten Superpesiksen sarjamääräysten mukaan runkosarjan viimeiseksi jäänyt joukkue putoaa suoraan Ykköspesikseen kaudelle 2018. Kuitenkin, jos yksi tai useampi joukkueista päätyy tasapisteisiin taulukon hännillä, pelataan kahden heikoimman osalta uusintaottelu sarjapaikasta puolueettomalla kentällä.

Kankaanpään Maila käytti runkosarjan päätöskierroksella viimeisen oljenkortensa ja haki kolme pistettä vierasottelusta Oulun Lippo Pesistä vastaan tuloksella 0-2 (1-5, 2-3). Näin joukkue nousee sarjataulukon pohjilla tasapisteisiin Kempeleen Kirin kanssa.

Uusintaottelu sarjapaikasta pelataan kerrasta poikki -periaatteella Haapajärvellä tulevana sunnuntaina 20.8. kello 17. Vastakkain ovat Kempeleen Kiri ja Kankaanpään Maila. Hävinnyt joukkue putoaa Ykköspesikseen kaudelle 2018 ja voittaja jatkaa taistelua Superpesiksen sarjapaikastaan superpesiskarsinnassa Siilinjärven Pesistä vastaan.

Miesten Superpesiksen runkosarjan viimeisen kierroksen tulokset

Seinäjoki-Joensuu 0-1 (3-5, 5-5)
Sotkamo-Vimpeli 2-0 (4-1, 7-2)
Alajärvi-Hyvinkää 1-0 (2-2, 5-4)
Oulu-Kankaanpää 0-2 (1-5, 2-3)
Raahe-Imatra 1-2 (0-3, 3-2, 0-1)

Aiheesta lisää

Uusintaottelu pelataan Haapajärvellä