Valitse sivu

Naisten Ykköspesis pelataan tulevallakin kaudella 12 joukkueen sarjana. Kun Superpesiksestä ei pudonnut yhtään joukkuetta, Ykköspesikseen jäi Hyvinkään Tahkon nousun myötä yhden joukkueen vajaus. Pesäpalloliitto päätti tarjota kilpailumääräysten mukaisesti sarjapaikkaa parhaiten päättyneellä kaudella sijoittuneelle pudonneelle joukkueelle, Mailattarille Vaasasta. Mailattaret on vahvistanut ottavansa paikan vastaan.

Naisten Ykköspesistä pelaavat kaudella 2018 Fera 2 Raumalta, Hämeenlinnan Paukku, Jalasjärven Jalas, Mailattaret Vaasasta, Mynämäen Vesa, Nurmon Jymy Seinäjoelta, Pesäkarhut 2 Porista, Roihu Helsingistä, Tyrnävän Tempaus ja Ylivieskan Kuula sekä kaksi joukkuetta suomensarjan nousukarsintojen perusteella.

Aiheesta lisää

Naisten Ykköspesiksen kausi päättyi runkosarjaan

Mailattaret Vaasasta kotisivuillaan