Valitse sivu

Superpesisjoukkueet eivät antaneet tilaa yllätyksille miesten superpesiskarsinnassa. Kankaanpään Maila otti kolmesta ottelusta kolme voittoa Siilinjärven Pesiksestä ja Oulun Lippo Pesis teki saman Pöytyän Urheilijoita vastaan.

Kankaanpää piti kannattajiaan todellisessa jännityksessä ja järjesti kaudelle huikean loppunäytöksen. Sosiaalisessa mediassa joukkue saikin lisänimen ”melkein mestarit”. Ensin Imatran Pallo-Veikot vei supervuoron Kempeleen Kiriä vastaan ja Kankaanpää haki pakkoraossa kolme pistettä runkosarjan päätösottelusta Oulussa. Edessä oli uusintaottelu, joka päättyi Kankaanpään voittoon kotiutuskilpailussa 1-2 (3-2, 3-9, 0-0, 2-3).

Superpesiskarsinta ei jättänyt jossiteltavaa. Kankaanpää matkusti avausotteluun Siilinjärven Mantulle ja otti kuskin paikan heti itselleen.

– Runkosarjan lopun Oulun ja Kempele-uusinnan pakkovoittojen jälkeen meidän oli helppo lähteä karsintapeleihin. Ulkopelimme paremmuus ja fyysinen etumatka vastustajiin tuli näissä peleissä esille, totesi pelinjohtaja Mika Peltonen STT:lle.

Seurahistoriansa menestyksekkäimmän kauden pelannut Pöytyän Urheilijat oli lähellä yllätystä superpesiskarsinnan avauksessa. Oulun Lippo Pesis säilytti kuitenkin sarjapaikkansa suoraan kolmessa ottelussa.

Aiheesta lisää

Oulun Lippo Pesis ja Kankaanpään Maila säilyttivät sarjapaikkansa

Kommentti: KaMalle voittoputki, katastrofikin oli lähellä