Valitse sivu

Miesten superpesiksen karsintaottelut käynnistyivät torstaina Kankaanpään ja Oulun voitoilla.

Oulu tiukoilla Pöytyän kanssa

Oulun Lippo Pesis joutui karsintojen avauksessa todella tiukoille Pöytyän Urheilijoiden kanssa. Ensimmäinen jakso päättyi tasan 2-2 ja toisen jakson Lippo Pesis voitti niukasti 2-1. Oulun sankariksi nousi Hannu Huuskonen, joka kotiutti Marko Pelkosen toisen jakson neljännen vuoroparin tasoittavalla ja varmisti näin oululaisten voiton jaksoin1-0.

Kankaanpäällä kolmas ottelupallo

Kankaanpään Mailan selvitymistaistelu jatkuu edelleen menestyksellisesti. Ensimmäisellä jaksolla Siilinjärven Pesis laittoi Mailan tiukoille. Jaksovoiton KaMalle varmisti Sami Joukainen toisessa vuoroparissa, lyömällä jakson ainoan juoksun. Toisella jaksolla Joukainen johdatti kahdella lyödyllään Kankaanpään 5-2 voittoon. Kankaanpään kuudesta juoksusta toi erinomaiseen vireeseen päässyt lukkari Joni Rytkönen peräti neljä.

Karsintaottelut jatkuvat sunnuntaina otteluilla Kankaanpää-Siilinjärvi ja Pöytyä-Oulu. Superpesispaikka heltiää kolmella voitolla.