Valitse sivu

JymyHyvää tehdään sunnuntaina, kun Sotkamon Jymy ja Seinäjoen JymyJussit iskevät yhteen miesten Superpesiksen ensimmäisessä puolivälieräottelussa. Katsojien tarvitsee vain saapua paikalle. Ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi jokaisesta katsojasta lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen, tavoitesummana 4000 euroa.

Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohteeksi ovat valikoituneet kainuulaiset vanhukset ja heidän aktivoimisensa.

– Suurien ikäluokkien vanhenemisen myötä Kainuun palvelukodeissa on ilmennyt tarve lisätä asukkaiden toimintakykyisyyttä ja tehdä heidän arjestaan mielekkäämpää. Jymy haluaa olla mukana auttamassa tätä tavoitetta lahjoittamalla käsi- ja jalkapyöriä palvelukoteihin vanhusten aktiviteeteiksi, seura tiedottaa.

Lahjoituksen kohteina ovat ensisijaisesti Palvelukeskus Kallio (Kajaani), Hoitokoti Honkalinna (Kuhmo), Emmakoti (Vuolijoki), Himmeli (Sotkamo), Hoitokoti Paltaranta (Paltamo) ja Hoitokoti Välskäri (Suomussalmi).

Ennen ottelua kello 13 alkaen Hiukan stadionilla järjestetään perheiden pienimmille suunnattu tapahtuma, jossa lapset pääsevät hyppimään pomppulinnassa, testaamaan onnenpyörää ja maalauttamaan kasvonsa. Mukana menossa nähdään myös erinäköisiä ja -kokoisia maskotteja lapsia viihdyttämässä. Itse ottelu pääsee vauhtiin kello 15.

Pehmolelut täyttävät kentän!

Vanhusten lisäksi lapsille tehdään JymyHyvää. Kotijoukkueen ensimmäisen juoksun syntyessä kaikilla katsojilla on mahdollisuus heittää kentälle pehmoleluja, jotka lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta eteenpäin kainuulaisille lapsille. Viimeksi pehmoleluja kertyi peräti 946 kappaletta. Sunnuntaina nähdään, tehdäänkö tällä kertaa jälleen uusi ennätys.

Aiheesta lisää

JymyHyvää lapsille ja vanhuksille

Miesten Superpesiksen puolivälierien otteluohjelma