Valitse sivu

Miesten Ykköspesiksen runkosarja näytti jo ratkenneen kärjen osalta Itä-Länsi-tauolla. Toisin kuitenkin kävi, sillä Siilinjärven Pesiksen peli sakkasi ja Haminan Palloilijat käytti tilaisuuden hyväkseen. Lukkari Jesse Eskelinen oli yksi johtavista pelaajista, kun Hamina voitti kaikki heinäkuun ottelunsa.

Kuukauden pelaajaksi valittu Eskelinen palkittiin kolmesti joukkueensa parhaana ja kerran kakkosena. Sisäpelissä Kouvolan Pallonlyöjien kasvatti tuki joukkuettaan 1+5 lyödyn, 7 tuodun ja 34 kärkilyönnin edestä.

Runkosarjan voittaja nousee suoraan Superpesikseen kaudelle 2018.

Mynämäen Vesan peliesitykset ovat ailahdelleet naisten Ykköspesiksessä kauden aikana. Kapteeni Jaana Marjamäki-Kekola on kuitenkin kantanut vastuuta ja johtanut joukkuettaan esimerkillisesti. Kuukauden pelaaja merkkautti tilastoihin heinäkuussa tehot 12 lyötyä, 5 tuotua ja 34 kärkilyöntiä.

Aiheesta lisää

Superpesiksen kuukauden pelaajat

Kuukauden pelaajat 2008-2017