Valitse sivu

Pesäpallon yhdeksäs World Cup –turnaus alkaa Turussa torstaina. Otteluita pelataan myös Mynämäellä ja Naantalissa. Otteluihin on vapaa pääsy. The 9th Pesäpallo World Cup Tournament begins on Thursday. Admission is free to all games in Turku, Mynämäki and Naantali.

Turussa on meneillään todellinen pesisviikko, sillä sunnuntaina alkanut D-junioreiden valtakunnallinen Suurleiri huipentuu Itä-Länsi-otteluihin torstaina ja sijoitusotteluihin perjantaina. Itä-Länsi-otteluiden välissä vietetään World Cup –turnauksen avajaisia.

There is a real pesäpallo week going on in Turku. Nationwide U14 camp started on Sunday and medal matches will be played on Friday. U14  Itä-Länsi games will take place on Thursday together with opening ceremony of the World Cup tournament.

Katso lisätiedot osoitteesta www.pesis.fi/world-cup-2017 ja tule mukaan!

More information is available at www.pesis.fi/world-cup-2017. Visit Turku and join us!

Aiheesta lisää

Team India experienced Ykköspesis game in Pöytyä on Wednesday
– Kuvat: Intian joukkue ykköspesisottelussa Pöytyällä keskiviikkona

Information brochure for World Cup teams (pdf)