Valitse sivu

Ensin vaikuttui Howie Mandel, sitten Spice Girlsistä tuttu Mel B ja huippumalli Heidi Klum. Jopa Simon Cowell oli ällikällä lyöty. Tuulitunnelilentäjä, ex-superpesispelaaja Inka Tiitto mykisti tuomariston America’s Got Talent -kilpailussa tiistaina.

Tiitto aloitti uransa laskuvarjohyppääjänä, mutta siirtyi tuulitunnelilentäjäksi ja voitti lajin maailmanmestaruuden. Takana on hurja määrä työtä tavoitteiden täyttymiseksi.

Uusin aluevaltaus on America’s Got Talent -kilpailu, jossa alku on lupaava. Tiitto pääsi jatkoon upeasti neljällä äänellä vaikuttavan esityksen jälkeen.

America’s Got Talent on kykyjenetsintäkilpailu, jota on esitetty NBC-kanavalla kesäkuusta 2006 lähtien. Heti alkuun siitä tuli aikansa suosituin televisio-ohjelma Yhdysvalloissa. Parhaimmillaan America’s Got Talent -jakso on kerännyt vastaanotinten ääreen jopa 16 miljoonaa katsojaa.

Inka Tiitto on pesäpallossa Haapajärven Pesä-Kiilojen kasvatti. Meriittilistalla on 21 Superpesiksen runkosarjan ottelua Tyrnävän Tempauksen paidassa.

Aiheesta lisää

Video: Inka Tiiton America’s Got Talent -esitys

Ilta-Sanomien uutinen America’s Got Talent -kilpailusta

Inka Tiitto Instagramissa

Inka Tiitto voitti tuulitunnelilentämisen maailmanmestaruuden

Inka Tiitto Stargaten (ft. P!nk, Sia) musiikkivideolla