Valitse sivu

Naisten Ykköspesiksen voittaja saattaa olla selvillä jo ensi viikonloppuna. Hyvinkään Tahkolle riittää viisi pistettä jäljellä olevista kuudesta ottelusta nousuun Superpesikseen kaudelle 2018. Neljän kärjessä olevilla superpesisseurojen kakkosjoukkueilla, Feralla Raumalta ja Pesäkarhuilla Porista, ei ole oikeutta sarjanousuun.

Mynämäen Vesan mahdollisuudet runkosarjan voittoon menivät lauantaina, vaikka joukkue kukistikin Hämeenlinnan Paukun supervuorossa. Näin ollen suora nousu Superpesikseen on kahden kauppa. Jalasjärven Jalaksen tilanne heikentyi kuitenkin huomattavasti, kun pisteet jäivät Ylivieskaan tuloksella 2-0 (7-5, 6-5).

Hyvinkään Tahko sai tehdä täyden päivätyön helsinkiläisen Roihun kanssa. Vierailijoiden Anni Heinon lyönti avausjakson neljännen tasoittavalla putosi väliin ja Elina Wallenius toi loppulukemiksi 3-3. Tauon jälkeen Tahko otti heti kuskin paikan. Lopullisen niitin iski Ira Jokivalli, joka yllätti Roihun kopparit kunnarin ja yhden tavallisen arvoisesti. Heti perään Pauliina Harinen löi vastustamattomasti tappipelaajan yli ja muutti lukemiksi taululla 5-1. Roihun eväät riittivät lopulta vain yhteen kavennusjuoksuun.

Tahkolla on mahdollisuudet juhlia nousua Superpesikseen ensi viikonloppuna. Tuplakotiotteluihin saapuvat vieraiksi Tyrnävän Tempaus lauantaina 22.7. ja Ylivieskan Kuula sunnuntaina 23.7. Tätä nykyä ainoastaan Kempeleen Kirillä on joukkueet sekä miesten että naisten Superpesiksessä.

Jalasjärven Jalas saa vastaansa Mailajuniorit Kankaanpäästä keskiviikkona 19.7. Viikonloppuna joukkue matkustaa Raumalle Feran vieraaksi lauantaina.

Aiheesta lisää

Hyvinkään Tahkon kotisivut

Naisten Ykköspesiksen sarjataulukko, tulokset ja tilastot