Valitse sivu

Superpesiskausi alkaa hiljalleen kääntyä kohti huipennustaan. Miesten ja naisten jatkosarjat pyörähtävät käyntiin viikonloppuna. Ennen sitä pelataan runkosarjan viimeiset kierrokset, jotka tarjoavat takuuvarmasti dramatiikkaa.

Vedenjakajalla kuljetaan sarjataulukon puolivälissä. Seitsemän parasta miesten ja seitsemän parasta naisten joukkuetta etenevät ylempään jatkosarjaan. Loput joukkueet jäävät alempaan jatkosarjaan, jonka voittaja pääsee vielä mukaan kahdeksan parhaan pudotuspeleihin. Sarjataulukon peräpäässä on uhkana putoamispeikko. Miesten Superpesiksessä viimeiseksi jäävä joukkue putoaa suoraan Ykköspesikseen.

Tiedotus jatkosarjan otteluaikatauluista

Miesten ja naisten jatkosarjojen täydelliset ohjelmat julkaistaan perjantaihin 28.7. kello 10 mennessä.

Naisten jatkosarjojen kahden ensimmäisen kierroksen aikataulut vahvistetaan keskiviikkoon 26.7. kello 24 mennessä ja vastaavasti miesten jatkosarjojen kahden ensimmäisen kierroksen aikataulut torstaihin 27.7. kello 24 mennessä.

Miesten Superpesiksen alkusarjan päätöskierros to 27.7.

Alajärven Ankkurit – Kouvolan Pallonlyöjät 18.00
Hyvinkään Tahko – Kempeleen Kiri 18.00
Imatran Pallo-Veikot – Sotkamon Jymy 18.00
Joensuun Maila – Koskenkorvan Urheilijat 18.00
Oulun Lippo Pesis – Kiteen Pallo -90 18.00
Pattijoen Urheilijat, Raahe – Kankaanpään Maila 18.00
Seinäjoen JymyJussit – Vimpelin Veto 18.00

Naisten Superpesiksen alkusarjan päätöskierros ke 26.7.

Kajaanin Pallokerho – Lappajärven Veikot 18.00
Manse PP, Tampere – Kirittäret, Jyväskylä 18.00
Oulun Lipottaret – Rauman Lukko 18.00
Pesäkarhut, Pori – Lapuan Virkiä 18.00
Seinäjoen Maila-Jussit – Kempeleen Kiri 18.00