Valitse sivu

Naisten Superpesiksen alkusarja huipentuu keskiviikon päätöskierrokseen. Pesäkarhut Porista ja Lapuan Virkiä ovat jo varmistaneet paikkansa ylemmissä jatko-otteluissa, mutta illan VeikkausTV-kamppailussa tähyillään pidemmälle loppusyksyyn. Voitolla Lapua ottaisi ison harppauksen kohti puolivälierien kotietua.

Porissa asiasta ollaan toista mieltä ja joukkue lähtee ennakkoluulottomasti hakemaan kuudetta peräkkäistä voittoaan. Lapuaa ei edes pidetä enää jättisuurena ennakkosuosikkina.

– En näe enää Lapuaa yhtä isona suosikkina kuin ennen kauden alkua. Sarja on tällä hetkellä niin tasaista, että playoff-sarjassa tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, kuka voittaa toisen pitkässä juoksussa. Kenenkään peli ei ole kuitenkaan vielä valmista ja joukkueet kehittävät omia heikkouksiaan loppuun saakka, Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund arvioi.

Tulevia pudotuspeliotteluita silmällä pitäen myös vastustajien liikkeitä ja pelaamista seurataan tarkasti.

– Aiemmin kaudella emme katsoneet vastustajien pelaamista ihan niin tarkkaan. Viime viikolla keskityimme Raumaan tarkasti ja nyt sitten puolestaan Lapuaan. Jatkosarjassa alamme laittamaan kunnolla paukkuja siihen, mitä vastustajakin tekee. Toivottavasti oma peli on nyt siinä mallissa, että voimme keskittyä enemmän vastustajan peliin kuin omaamme, Österlund miettii.

Pesäkarhut saa vieraakseen Lapuan Virkiän Porin pesäpallostadionille tänään keskiviikkona kello 18. Ottelu nähdään suorana lähetyksenä VeikkausTV:ssä. Suuri mielenkiinto kohdistuu myös Ouluun ja Seinäjoelle. Lipottarien ja Maila-Jussien pääsy ylempään jatkosarjaan on joukkueiden omissa käsissä. Seinäjoella vieraileva Kempeleen Kiri tarvitsee 2-0- tai 1-0-voiton voidakseen olla täysin varma pääsystä ylempään jatkosarjaan.

Aiheesta lisää

Pesäkarhujen otteluennakko

Loukkaantumiset Seinäjoen Maila-Jussien murheena