Valitse sivu

Sotkamon Jymyn Roope Korhonen pelasi 400. ottelunsa miesten Superpesiksen runkosarjassa Koskenkorvalla tiistaina. Vastaavaan saavutukseen on yltänyt kautta aikain vain 40 pelaajaa. Kaudesta 2000 alkaneella pääsarjaurallaan kaksinkertainen tehotilaston voittaja on tehtaillut 48+838 lyötyä juoksua, 260 tuotua ja 1977 kärkilyöntiä. Koskenkorvan Urheilijat voitti Korhosen juhlaottelun supervuorossa 2-1 (1-2, 2-1, 1-0).

Korhonen palkittiin vuoden pesäpalloilijana 2011. Kolminkertainen pudotuspelien arvokkain pelaaja pitää hallussaan mitalitilaston kakkospaikkaa (11 kultaa, 4 hopeaa, 2 pronssia), edellään vain samaa seuraa edustanut Jani Komulainen. Korhonen siirtyisi mestaruuden myötä kärkipaikalle.

Korhonen pelasi 10. miesten Itä-Länsi-ottelunsa sunnuntaina Imatralla.

Aiheesta lisää

Video: Roope Korhonen soluttautui pihapeliin Helsingissä (2015)