Valitse sivu

Painin EM-kultamitalisti ja olympiaurheilija Petra Olli liittyy ravien Pesiskimppaan. Pesäpallo on vahvasti mukana Ollin perheen arjessa, eikä laji hänelle itsellekään ole vieras. – Lopetin muistaakseni D-ikäisenä, mutta taskusta löytyy sentään yksi Itä-Länsi-edustus. Pelasin tosin F-tytöissä ja vieläpä Idän joukkueessa, Olli kertoi Hippos.fi:n verkkosivujen haastattelussa.

Ollin vanhemmat ovat pelanneet pesäpalloa. Kahdesta pikkuveljestä molempien ura jatkuu yhä ja Perttu oli voittamassa Oulun Nuorisoleirillä SM-hopeaa Vimpelin Vedon paidassa.

– Suuret Onnittelut koko joukkueelle! Kova viikko takana, Petra Olli twiittasi.

Raviurheilu ei ole huippupainijalle tuttua, mutta Pesiskimppaan lähteminen sujui vaivattomasti.

–  Tämä on helppoa ja vaivatonta vasta-alkajallekin. Saapahan kylillä kehuskella, että omistaa osan vieläpä kahdesta hevosesta. Hienoa toimintaa ja yhteistyötä yli lajirajojen, Olli kiittelee.

– PesisKimpasta tulee hyvin infoa Facebookin ja sähköpostin välityksellä, vaikka en pääsekään raveihin paikalle kiireisten aikataulujen vuoksi.

Pesiskimpalle juoksevat ruuna Carleman (Kalle) ja kolmevuotias suomenhevonen Kevinin Tähti. Kuka tahansa kiinnostunut pääsee mukaan. Osuuksia on myynnissä 400 kappaletta kertamaksulla hintaan 300 €/osuus.

Aiheesta lisää

Hippos.fi: Petra Olli mukaan Pesiskimppaan

Lisätietoa Pesiskimpasta

Pesiskimpan Facebook-sivu