Valitse sivu

Tämän helpommaksi ei irtiotto arjesta mene. Matkapoikien liityntäkuljetus noutaa halukkaat lähes suoraan kotoa Helsingin Länsisatamaan, josta Tallink Siljan M/s Europa irrottelee pesäpallokauden päätösristeilylle lauantaina 7.10. kello 18.30. Upea palkintogaala, virkistäytyminen, herkullinen ruoka, tähtiesiintyjät, illanvietto hyvässä seurassa ja rentoutuminen kutsuvat viihtymään lokakuisena viikonloppuna.

Tallinnan reitille siirtyneellä Europalla on mahdollisuuksia, mistä valita. Tuunaa itse oma päätösristeilysi! Kerää koko joukkue kasaan laivalle, syö hyvin, tanssi tähtiesiintyjien mukana yökerhossa, jammaile aamuun asti, pidä hauskaa koko perheen kanssa, tee kävelykierros Tallinnassa, hemmottele itseäsi, shoppaile, hanki tuliaisia tai yhdistele vaikka kaikkia tapoja viettää mahdollisimman mukavat 22 tuntia.

Kumppanieduilla selvää säästöä!

Matkapojat myy viralliset päätösristeilyn matkapaketit. Jokainen virallisen matkapaketin lunastanut matkustaja saa lisäksi itselleen käyttöönsä upeat kumppaniedut sekä pääsyn lauantai-illan ainutlaatuiseen palkintogaalaan. Säästät siis selvää rahaa, jos hyödynnät etukupongit täysimääräisesti.

Pesäpallokauden päätösristeily 7.-8.10.

Lauantai 7.10.
17.30 Illallisbuffet, 1. kattaus
18.30 M/s Europa lähtee Helsingistä (Länsisatama)
Palkintogaala
20.30 Illallisbuffet, 2. kattaus

Sunnuntai 8.10.
7.00-10.00 Meriaamiainen/erikoisaamiainen
8.00-12.05 Mahdollisuus maissakäyntiin Tallinnassa
12.00 Lounasbuffet, 1. kattaus
12.30 M/s Europa lähtee Tallinnasta
14.15 Lounasbuffet, 2. kattaus
16.00 M/s Europa saapuu Helsinkiin (Länsisatama)

Aiheesta lisää

Pesäpallokauden päätösristeilyn viralliset matkapaketit tästä linkistä!