Valitse sivu

Pesäpallon Itä-Länsi-tapahtuma huipentuu Imatralla sunnuntaina. Järjestäjien mukaan tapahtumaan on jäljellä ja myyntiin vapautunut vielä muutamia lippuja. – Lippuja on vielä jonkin verran saatavilla, mutta ne kannattaa hankkia ehdottomasti etukäteen varmistaakseen sisäänpääsynsä, Juha Tikkanen Pesäpalloliitosta kertoo.

A-poikien Itä-Länsi-ottelua seurasi Imatralla perjantaina 2613 katsojaa ja naisten päivä keräsi lauantaina lehtereille yhteensä yli 4500 katsojaa. Miesten arvo-otteluun odotetaan todellista yleisöryntäystä sunnuntaina.

– Paikan päälle on syytä saapua hyvissä ajoin, sillä väenpaljous voi aiheuttaa jonoja porteille, Jani Valkeapää Imatran Pallo-Veikoista muistuttaa.

Miesten 83. arvo-otteluun lähdetään tasatilanteesta, kun sekä Idällä että Lännellä on voittoja 36.

Aiheesta lisää

Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi