Valitse sivu

Pesäpalloliiton johtokunta on myöntänyt Itä-Länsi-tapahtuman 2018 järjestelyoikeudet Joensuun Mailalle. Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan uusittavalla Mehtimäen stadionilla 29.6.-1.7.2018.

Ajankohta sopii parhaiten yksiin Joensuun kaupungin tapahtumakalenterin ja pesäpallokauden rytmityksen kannalta.

– Juhannus on viikkoa ennen Itä-Länttä ja viikkoa myöhemmin alkavat jo pesäpalloleirit puskea päälle. Ilosaarirock on yleensä järjestetty Joensuussa heinäkuun toisena tai kolmantena viikonloppuna, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Tomi Kaksonen kertoo.

Pesäpallon Itä-Länsi-ottelut pelataan kautta aikain ensimmäisen kerran Joensuussa.

Aiheesta lisää

Pesäpalloliitto myönsi Itä-Lännen 2018 Joensuun Mailalle

Havainnekuva uudesta stadionista (Joensuun Maila)