Valitse sivu

Hyvinkään Tahko on varmistanut nousunsa naisten Superpesikseen kaudelle 2018. Tahko voitti lauantain kierroksella Tyrnävän Tempauksen 2-0 (6-1, 12-0) kotikentällään Pihkalassa, kun lähin uhkaaja Jalasjärven Jalas jäi pisteittä vierasottelussa Raumalla. Superpesisseurojen kakkosjoukkueilla ei nousumahdollisuutta ole.

Naisten Ykköspesiksen runkosarjan voittaja nousee suoraan Superpesikseen. Kakkonen ja kolmonen pelaavat pääsystä superpesiskarsintaan.

Hyvinkäällä on viimeksi pelattu naisten Superpesistä 1998, jolloin visiitti jäi yhden vuoden mittaiseksi. Naisjoukkueen debyytti mestaruussarjaan tapahtui jo 1963, mitä seurasi välivuoden jälkeen 30 vuoden taival pääsarjatasolla 1965-94. Naisten Suomen mestaruutta Hyvinkään Tahko on juhlinut kahdesti, 1979 ja 1983.

Aiheesta lisää

Tahkon Leidit Facebookissa