Valitse sivu

Ruutu Urheilun tv-ottelusta Kempeleen Kirin ja Oulun Lippo Pesiksen välillä tuli todella eriskummallinen tiistai-iltana. Toisen jakson avausvuoroparin vieraat aloittivat neljällä juoksulla, mutta kotijoukkue vastasi lyömällä taululle kaksinumeroiset lukemat. Jo tuossa vaiheessa ennusteltiin mehevää kerrointa Veikkauksen vedonlyöntiin.

Näin myös kävi. Monivedon yhdistelmänä ottelut Kempele-Oulu, Koskenkorva-Sotkamo ja Kouvola-Seinäjoki tuottivat kertoimeksi 1 514 619,50! 2. voittoluokan kerroinkin on mukava, 1 767,38.

Monivetoa on tarjolla Veikkauksen vedonlyönnissä tänäänkin, kun naisten Superpesiksessä iskevät yhteen VeikkausTV-ottelussa Oulun Lipottaret ja Kempeleen Kiri sekä Jyväskylässä hallitseva mestari Kirittäret ja syksyn pronssijoukkue Pesäkarhut Porista.

Mitä ihmettä Kempeleessä eilen oikein tapahtui? Katso Ruutu Urheilun kooste Pohjois-Suomen paikallisottelusta ja tee itse omat päätelmäsi!

Pesäpalloliitto saa tukea toimintaansa veikkausvoittovaroista. Veikkauksen pelien tuotoista jaetaan avustuksia lähes miljardi euroa vuodessa kaikkien Suomessa asuvien hyväksi.

Aiheesta lisää

Pelaa Monivetoa Veikkauksen sivuilla

Veikkauksen Monivedon tulokset

Mihin Veikkauksen pelien tuottoa käytetään?

Otteluraportti: Kempeleen Kiri vs. Oulun Lippo Pesis

Kuvagalleria (Markku Kovalainen)