Valitse sivu

Pesä Ysien superpesisjoukkue Lappeenrannasta tempaisi viikko sitten yhteistyökumppaninsa VMP:n kanssa. Pelaajat jalkautuivat eri yrityksiin ja viettivät VMP-päivän mukavien työtehtävien parissa asiakasyrityksissä.

Jokerilyöjä Anna Hellsten esitteli vinkkejä juhlaan ja arkeen Halosella. Susanna Alava vietti päivän LVI-Dahlin varastolla. Hanna Järvi ja Marianne Roiha tutustuivat laajaan tuotevalikoimaan K-Citymarketissa niin hevi-, pakaste-, maito- kuin lihaosastoilla. Katriina Luoma ja Noora Patrikainen järjestelivät Lappeenrannan K-Rautaan saapuvaa tavaraa paikoilleen.

– VMP-päivä sujui hienosti, pelaajat viihtyivät eri asiakasyrityksissä ja saivat vinkkejä työelämää ajatellen. Tässä voisi olla hyvä yhteistyön muoto muillakin paikkakunnilla. Kaikki osapuolet voittavat, toiminnanjohtaja ja superpesisjoukkueen pelinjohtaja Ville Lantta miettii.

Yhteistyötä tehdään Lappeenrannassa pelikentälläkin. Kesäkuun alussa kaupunkiin saapui joukko Yhdysvaltojen kongressiavustajia, jotka saivat mahdollisuuden kokeilla kansallispeliämme superpesispelaajien ohjauksessa. Ensin otettiin perusasioita haltuun, sitten pelattiin. Peli-ilo huokui kaikista osallistujista.

Pesä Ysit taistelee tiukasti ylemmästä jatkosarjapaikasta naisten Superpesiksessä. Kahdeksan ottelun jälkeen saldo on kolme voittoa ja viisi tappiota.

Aiheesta lisää

Pesä Ysien superpesispelaajat ahkerina VMP-päivässä

VMP yrityksenä

Lappeenrannan Uutiset: Pesä Ysit sai katetun katsomon