Valitse sivu

Pesäkarhut Porista järjestää keskustelutilaisuuden Porin pesäpallostadionilla osana SuomiAreena –tapahtumaa tiistaina 11.7. kello 16.45 alkaen. Ottelun päätteeksi pelataan naisten Superpesiksen hyväntekeväisyysottelu, jossa Pesäkarhut saa vastaansa Kempeleen Kirin. Molempiin tapahtumiin on maksuton sisäänpääsy.

Keskustelua käydään teemalla ”Suomen urheilumenestyksen vaikutus suomalaiseen identiteettiin”. Puhujina ovat Suomen Olympiakomitean puheenjohtaja Timo Ritakallio ja urheiluselostaja Tapio Suominen. Keskustelun juontaa Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi.

SuomiAreena, Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, järjestetään Porissa 10.-14.7. Viiden päivän aikana SuomiAreenan ohjelmassa on yli 170 tilaisuutta, joihin osallistuu lähes 950 yhteiskunnallista vaikuttajaa. Suomi 100 -vuoden teema ”Yhdessä” näkyy niin keskustelun teemoissa kuin toteutusmuodossa.

Aiheesta lisää

SuomiAreena juhlistaa 100-vuotiasta Suomea

Pesäkarhujen kotisivut