Valitse sivu

Alkaako arvo-ottelutapahtuma poltella? Pitäisikö kesäinen Imatra ja Itä-Länsi-huuma kuitenkin kokea paikan päällä? – Ei hätää, mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut. Majoitustakin löytyy vielä, kun oikeasta paikasta etsii.

Kesähotelli Imatra on edullinen ja kätevä majoituspaikka niin yksittäisille matkaajille kuin isommillekin ryhmille. Sijainti urheilukeskuksen ja Go 90’s -festarialueen välissä on ideaali tapahtumaviikonloppua ajatellen. Keskusliikenneasema ja kaupan palvelut löytyvät vierestä.

Viime hetken majoituspaikkoja voi myös kysyä ainakin Holiday Club Saimaasta ja Imatran Valtionhotellista.

Itä-Länsi-viikonloppuna paikallisliikenne ja tapahtumien lisäliikenne palvelevat Imatralla maksutta.

Aiheesta lisää

Majoitusvaraukset Kesähotelli Imatran kotisivuilta

Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi

Go 90’s -festivaali Imatralla perjantaista lauantaihin