Valitse sivu

Itä-Lännen tuomarit on nimetty pesäpallon arvo-otteluihin Imatralla 30.6.-2.7. Miesten ottelussa oikeutta jakavat pelituomari Tommi Nupponen ja syöttötuomari Ossi Muurainen Jyväskylästä. Naisten ottelun pelituomariksi on nimetty Jaakko Kuronen Joroisilta ja syöttötuomariksi Manu Majanne Kouvolasta.

Nupponen ja Muurainen kuuluvat Superpesiksen kokeneimpiin tuomareihin. Ottelutilastossa edellä ovat ainoastaan pesäpallon tuomaritoiminnan legendat, uransa viime kauteen päättänyt syöttötuomari Matti Lähteenmäki (507 miesten Superpesiksen ottelua) ja tänään 432. ottelunsa viheltävä pelituomari Jouni Ojala.

Muuraisella on takanaan 425 ja Nupposella 384 miesten Superpesiksen ottelua. Miesten Itä-Länsi-ottelussa kaksikko jakoi oikeutta viimeksi Sotkamossa 2003. Vuoden tuomarina Nupponen palkittiin 2004 ja Muurainen 2007. Kultaisen pillin pelaajien äänestyksen voittajana Muurainen pokkasi 2010.

Naisten Itä-Länsi-ottelun viheltävät Jaakko Kuronen ja Manu Majanne. Molemmille valinta on uran ensimmäinen.

Aiheesta lisää

Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi

Naisten ja B-tyttöjen pelaajavalinnat

Miesten, A-poikien ja B-poikien pelaajavalinnat

Liitteet