Valitse sivu

Aurinko hellii luonnonkaunista Ukonniemen aluetta Imatralla. Samaan aikaan stadionilla tehdään viimeisiä valmisteluja ennen h-hetkeä, kun Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, pesäpallon Itä-Länsi, laitetaan käyntiin huomenna perjantaina.

Kiinnostus Itä-Länttä kohtaan on ollut huomattavaa ja erityisesti sunnuntaille on myyty lippuja hurjaa tahtia. Ilman ennakkolippua stadionille saapuville ei voida taata sisäänpääsyä, joten hanki omasi etukäteen Ticketmaster Suomen verkosta.

Jätä ylimääräiset kantamukset kotiin!

Ukonniemen stadionilla ei ole narikkaa, joten kaikki ylimääräinen kannattaa jättää kotiin tai majoituspaikkaan. Omien alkoholijuomien ja kaikkien avattujen juomapullojen tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty. Tapahtuman K-18-anniskelualue sijaitsee kakkospesän takana.

Porteilla tehdään sattumanvaraisesti turvatarkastuksia ja laukut tarkistetaan. Järjestäjien tavoitteena on kaikkien katsojien viihtyvyys ja turvallisuus tapahtumassa.

Päihteiden lisäksi stadionille ei saa tuoda ampuma-, terä- tai lyömäaseita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja eikä muita järjestystä ja turvallisuutta uhkaavia esineitä.

Rasististen, poliittisten tai muuten kantaaottavien, loukkaavien julisteiden tai banderollien esillepano on kielletty.

Linja-autolla tapahtuma-alueelle!

Viikonlopun aikana Imatran paikallisliikenne ja tapahtumien lisäliikenne ovat ilmaisia. Linja-autot 5 perjantaina sekä 6 lauantaina ja sunnuntaina tuovat keskustasta Ukonniemeen. Katso lisätiedot Imatran kaupungin sivuilta.

Stadionin ympäristössä on rajoitetusti paikoitustilaa. Jätä oma auto kotiin tai majoituspaikalle, jos vain mahdollista.

Säilytä lippusi huolellisesti!

Etelä-Karjalan Liitto mahdollistaa maksuttoman sisäänpääsyn A-poikien Itä-Länsi-otteluun perjantaina. Lauantain ja sunnuntaihin otteluihin myydään päivälippuja. Liput luetaan sähköisesti porteilla sekä tapahtuma-alueelle saavuttaessa että sieltä mahdollisesti poistuttaessa.

Järjestäjällä on oikeus evätä sisäänpääsy tai poistaa tapahtuma-alueelta henkilö, joka on häiritsevästi päihtynyt tai uhkaa tapahtuman turvallisuutta.

Kenttäalue vain joukkueille ja toimihenkilöille

Kentällemeno katsomoista ilman asianmukaista lupaa on ehdottomasti kielletty ottelutapahtuman aikana.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä alueella E- ja F-katsomoiden välissä kakkospuolella.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläinten tuonti tapahtuma-alueelle on kielletty.

Ensiapu

Itä-Länsi-ensiapupisteellä auttaa Suomen Punaisen Ristin Lappeenrannan osasto.

Aiheesta lisää

Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi