Valitse sivu

Pesäpalloliitto on vahvistanut alustavat pelipäivät ja ottelujärjestyksen runkosarjan jälkeisiin jatko-otteluihin Superpesiksessä, Ykköspesiksessä sekä A- ja B-nuorten sarjoissa. Muutokset ovat mahdollisia vain poikkeustapauksissa.

Seitsemän parasta etenee miesten Superpesiksen ylempään ja seitsemän heikointa alempaan jatkosarjaan. Naisten osalta sarjajärjestelmä on vastaava, mutta alemmassa jatkosarjassa pelataan neljän joukkueen kaksinkertainen sarja. Kausi huipentuu kahdeksan parhaan pudotuspeleihin.

Ykköspesiksen voittajat nousevat suoraan Superpesikseen kaudelle 2018. Lisäksi miesten välieriin etenee neljä seuraavaa ja naisten välieriin kaksi seuraavaa joukkuetta. Välierien voittajat pääsevät superpesiskarsintaan.

Tyttöjen Superpesiksen jatkosarjan sekä poikien Superpesiksen ja B-poikien SM-sarjan runkosarjojen jälkeen edetään kahdeksan parhaan pudotuspeleissä kohti kauden loppuhuipennusta.

Aiheesta lisää

Miesten Superpesiksen otteluohjelma

Naisten Superpesiksen otteluohjelma

Miesten Ykköspesiksen otteluohjelma

Naisten Ykköspesiksen otteluohjelma

Poikien Superpesiksen otteluohjelma

Tyttöjen Superpesiksen otteluohjelma

B-poikien SM-sarjan otteluohjelma