Valitse sivu

Pesäpallon seurakehittäjät ovat tuoneet vuoden alusta alkaen uudenlaista toimintakulttuuria lajin pariin. Ensisijaisia tavoitteita ovat harrastajamäärien kasvattaminen sekä seurojen johtamisen tukeminen ja kehittäminen.

Seurakehittäjien toimintatapaa ja työtä esitellään pesis.fi-sivuston omassa osiossa. Mukana on materiaaleja tukemaan esimerkiksi seuran koulukäyntejä, pesiskoulun rakenteen ja sisältöjen suunnittelua, junioripäällikön työskentelyä sekä seurassa käytävää keskustelua toiminnan kehittämiseksi.

Seurakehittäjien videoesittelyt on myös lisätty sivuille. Tutustu toimintaan, kysy rohkeasti lisää ja anna palautetta. Seurakehittäjät ovat pesäpallon ja seurojen asialla toimimalla tavoitteellisesti ja avoimesti yhdessä.

Aiheesta lisää

Lisätietoa seurakehittäjien toiminnasta

Seurakehittäjien esittelyvideot