Valitse sivu

Superpesis saapuu Helsinkiin Töölön jalkapallostadionille jälleen ensi viikon tiistaina, kun Seinäjoen JymyJussit ja sarjanousija Imatran Pallo-Veikot iskevät yhteen. Sitä ennen kaikille kiinnostuneille alle 14-vuotiaille tytöille ja pojille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus. Seinäjoen JymyJussien superpesispelaajat ohjaavat avoimet pesistreenit Meilahden kentällä Helsinki-päivänä maanantaina 12.6. kello 17.30-19.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Liity kuitenkin Facebook-tapahtumaan tästä linkistä, niin pysyt menossa mukana. Omat välineet eivät ole välttämättömiä, mutta räpylän ja mailan voi hyvin ottaa mukaansa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Avoimet pesistreenit pidetään Meilahden Liikuntapuistossa (Zaidankatu 7, 00250 Helsinki) kello 17.30 alkaen. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Puna-Mustat Helsingistä ja Seinäjoen JymyJussit. Luvassa on monipuolisia pesisharjoituksia superpesispelaajien johdolla.

Seinäjoen JymyJussit on aloittanut sarjakauden vahvasti ja napsinut seitsemästä ottelustaan viisi voittoa. Joukkueen ehdoton tähtipelaaja on kaksinkertainen lyöjäkuningas ja vuoden jokeri Jukka-Pekka Vainionpää.

Itse superpesisottelussa Seinäjoen JymyJussit kohtaa Imatran Pallo-Veikot Töölön jalkapallostadionilla tiistaina 13.6. kello 18.

Aiheesta lisää

Facebook: Avoimet pesistreenit Helsingissä superpesistähtien johdolla

Pesistä Larusta Meikkuun Puna-Mustien PesisLiigassa

Pesistä Espoossa – Espoon Pesis

Pesistä Itä-Helsingissä – Roihu

Superpesisottelun liput myy Lipputoimisto

Erikoistarjous Veikkauksen etuasiakkaille!