Valitse sivu

Pesäpallon olosuhteet paranevat Oulussa merkittävästi heinäkuun lopulla, kun Lintulan urheilukeskuksen remontti valmistuu. Lintulaan asennetaan Saltexin hiekkatekonurmipinnoite miesten ja naisten kentille sekä kahdelle juniori- ja tenavakentälle.

Kokonaisuutena Oulusta löytyvät tämän jälkeen olosuhteiltaan Suomen parhaimmistoon kuuluvat pesäpallokentät, mikä mahdollistaa myös kevään ja syksyn turnausten sekä eri leirien laadukkaan järjestämisen.

Lippo Junioreiden pelaajamäärät ovat olleet viimeisen kahden vuoden aikana kasvussa. Tänä vuonna lisenssimäärä nousee jopa 400 junioriin, kun pesiskouluun innostettiin noin 70 osallistujaa lisää. Lippo Juniorien pesiskoulussa on nyt noin 220 lasta. Tämä tarkoittaa myös kasvavaa kenttien käyttöä kesäajalla.

Lintulan lisäksi Lippo Juniorien käytössä ovat Huuhkajapuiston, Niittyaron, Kaakkurin ja Raksilan hiekkatekonurmet, joissa on loistavat olosuhteet toimia.

Lippo Juniorit siirtää osan toiminnastaan Lintulan urheilukeskukseen, missä aivan läheisyydessä toimii myös Lintulammen koulu. Lintulan keskukseen uusitaan lisäksi tenniskentät ja uudet juoksuradat Novotan-pinnoitteella. Pesäpallokenttien taakse tulee koko takakentän kattava lyöntiverkko.

Aiheesta lisää

Tutustu Oulun Lippo Juniorien toimintaan seuran kotisivuilla