Valitse sivu

Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, pesäpallon Itä-Länsi, tekee tulevana kesänä comebackin Imatralle 30.6.-2.7. Samana ajankohtana palaa keikkalaivoille 90-luvun megasuosittu Raptori – Izmon, JufoIII:n ja Kaivon muodostama räppitrio. Bändi esiintyy Go90´s-festivaaleilla perjantaina 30.6.

Raptori lupasi keikkatauolle lähtiessään tehdä comebackin 10 vuoden välein. Yhtye on keikkaillut paluukiertueen vuosina 2000 ja 2010. Ensi kesänä otetaan kuitenkin ”förskottia”. Keikat kulkevatkin Aikaisuusseikkailu 2020 -nimen alla.

– Halusimme tehdä Aikaisuusseikkailu 2020 -kiertueen Go90´s festivaaleilla, koska olemme aika varmoja aika-avaruusjatkumon kataklysmaattisesta romuttumisesta asteroidivyöhykkeen fluktuaatiosta johtuen, yhtye ilmoittaa mystisesti.

Go90´s -ohjelmapäällikkö Oku Luukkainen sai yhdessä ryhmän tuottajien kanssa käännettyä 90-luvun suosituimman suomalaisen räp-kokoonpanon mielen.

– Kukaan ei varmasti odottanut, että Raptori tekee paluun nyt. On uskomatonta, että saatiin jätkät mukaan ja tietenkin alkuperäisessä kokoonpanossa, hehkuttaa Luukkainen.

Hyvinkääläinen Raptori on ensimmäisiä suomalaisia räp-kokoonpanoja. Bändin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat Debi Gibson, Karvanoppaelvis, Oi Beibi, Rattijuoppo, Sukellus pumpuliin, Tuhansien sulojen maa sekä uudemmasta tuotannosta Tosi tarttuva täytebiisi.

Aiheesta lisää

Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Go 90’s -festarit Imatralla 30.6.-1.7.