Valitse sivu

Suomen kaikkien aikojen niksiä ja kekseliäintä niksauttajaa etsitään Hyvinkäältä tiistaina. Jo ilmiöksi muodostunut oranssi niksibussi on mukana menossa, kun Hyvinkään Tahko ja Kiteen Pallo -90 iskevät yhteen superpesisottelussa. Kaikkien aikojen niksi julkistetaan Pirkan päivänä 1.9.2017. Voittaja palkitaan 10 000 euron K-lahjakortilla.

Niksibussin kiertue on osa K-ryhmän yhteistä Suomi 100 -hanketta, joka nostaa valokeilaan niksit ja suomalaisten kekseliäisyyden. Halki Suomen porhaltava niksibussi on kesän aikana mukana festivaaleilla ja muissa tapahtumissa.

– Bussista löytyy muun muassa suosituimpia niksejä ja niksivälineitä esittelevä näyttely ja mahdollisuus ilmoittautua videonurkkauksessa kilpailuun omalla niksivideolla. Vierailijat niksien saloihin opastaa niksibussin oma henkilökunta.

Niksibussi on mukana Hyvinkään Tahkon ja Kiteen Pallo -90:n välisessä superpesisottelussa tiistaina 27.6. klo 17-20.

Niksien maa -kilpailun kuluessa K-ryhmä kuvaa ja julkaisee 100 niksivideota. Yleisö ja raati valitsevat semifinaalikierroksilta finaaliin kymmenen parasta niksiä. Kilpailussa on käynnissä neljäs karsintakierros. Kaikkien aikojen niksi ja niksauttaja julkistetaan Pirkan päivänä 1.9.2017. Voittaja palkitaan 10 000 euron K-lahjakortilla. Äänestys, niksivideot ja niksibussin koko kiertueaikataulu löytyvät osoitteesta Niksienmaa.fi sekä Niksi-Pirkan Facebook-sivuilta.

Niksi-Pirkan parhaat pesäpalloniksit

  • ”Jos haluat leikkiä lapsesi kanssa pesäpalloa ilman jatkuvaa pallonhakua, laita sukkahousujen sisään pesäpallo ja tee siihen solmu. Lukkari pitää sukkahousuja toisesta päästä kiinni ja lapsesi saa harjoitella rauhassa lyöntiä. Näin säästyt pallonhakureissuilta!”
  • ”Onko tarvetta pannulapulle? Löytyykö vanhoja pesäpalloräpylöitä? Leikkaa vain räpylästä sen hanskaosuus ja voit käyttää sitä pannulappuhanskana.”
  • ”Kätevän pesäpalloräpylän saat valmistettua rintaliivien kupista ja työhansikkaasta.”
  • ”Pesäpallomailasta saat hyvän survimen säilöessäsi syksyllä saavillisen puolukoita ja samaten sitä voi käyttää kaalin nuijimisessa valmistaessasi ämpärillisen hapankaalia.”
  • ”Vauva pysyy lämpimänä, kun puet villa-/neuletakin hihat jatkoihin. Neuletakin selkäosa suojaa samalla vauvan reidet ja mahan. Tämä toimii syksyisin esim. pesäpallokatsomossa tai jäähallissa.”

Aiheesta lisää

Kaikkien aikojen niksille ja niksauttajalle 10 000 euron palkinto

Plussaotteluna Hyvinkään Tahko vs. Kiteen Pallo -90