Valitse sivu

Kaksi perinteistä urheilutapahtumaa valtaavat Imatran heinäkuun kahtena ensimmäisenä viikonloppuna. Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Ukonniemen stadionilla 30.6.-2.7. Viikkoa myöhemmin Imatranajo tarjoaa vauhdin hurmaa aivan kaupungin keskustan liepeillä 7.-9.7.

Kuumaan Imatranajo-tunnelmaan päästään hetkeksi jo naisten Itä-Länsi-ottelun alla. Tähtipelaajat kuljetetaan esittelyyn vauhdikkaasti moottoripyörien kyydissä.

Imatralla on alkamassa tapahtumientäyteinen heinäkuu ensi viikonlopusta lähtien, kun maailman parhaat pesäpalloilijat näyttävät parasta osaamistaan viidessä Itä-Länsi-ottelussa 30.6.-2.7. Liput tapahtumaan myy Ticketmaster Suomi. Samana viikonloppuna fiilistellään ysärimusiikkia Go 90’s -festivaaleilla Virran Puistossa perjantaina ja lauantaina.

Perinteikäs Imatranajo kilpaillaan viikkoa myöhemmin 7.-9.7. Maineikas kilpailu on pitänyt suosionsa 55-vuotisen historiansa ajan ja oli vuosina 1964-82 osa ratamoottoripyöräilyn maailmanmestaruussarjaa. Tsekkaa lisätiedot osoitteesta www.imatranajo.fi.

Aiheesta lisää

Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi

Go 90’s -festivaali Imatralla Itä-Länsi-viikonloppuna

Imatranajo kilpaillaan 7.-9.7.