Valitse sivu

Pesäpallon Itä-Länsi-joukkueiden pelinjohtajat on valittu. Miesten Lännen joukkueen peliä johtaa neljäntenä vuonna peräkkäin Sami-Petteri Kivimäki, joka luotsasi aisaparinsa Jussi Haapakosken kanssa Vimpelin Vedon Suomen mestariksi viime syksynä ja on avannut kauden vahvasti kokoonpanon elämisestä huolimatta. Muissa aikuisten joukkueissa pelinjohtajat ovat eri joukkueista. Miesten Idän tähtisikermää luotsaa Eero Pitkänen, joka on osoittanut Kouvolan Pallonlyöjien kuuluvan varteenotettaviin mitalikandidaatteihin kuluvalla kaudella. Kakkospelinjohtajaksi arvostettiin vahvaa valmennusosaamista ja taktista idearikkautta Joensuun Mailan joukkueeseen tuonut Juhani Lehtimäki

Sarjanousijan pelinjohtaja Antti Vihtkari sensaatiomaisesti Idän pelinjohtajaksi!

Kahden kauden aikana suomensarjasta Superpesikseen noussut Oulun Lipottaret on avannut sarjanousijana vahvasti. Seitsemän ottelun saldona on kolme voittoa ja neljä tappiota. Kaikkien aikojen etenijätilastossa seitsemänneksi yltänyt Antti Vihtkari jakaa nyt oppiaan eteenpäin viuhkassa nuorelle joukkueelle. Idän joukkueen kakkospelinjohtajana toimii Etelä-Karjalan vahva pesäpallovaikuttaja, Pesä Ysien Ville Lantta Lappeenrannasta.

Naisten Lännen peliä johtaa välivuoden jälkeen porilaisen Pesäkarhujen Sami Österlund. Kakkospelinjohtajana toimii yksi tamperelaisen Manse PP:n huikean alkukauden arkkitehdeistä, pelinjohtaja Jarkko Pokela.

Vankkaa osaamista nuorten Itä-Länsi-pelinjohtajiksi

Nuorten otteluiden pelinjohtajina nähdään useita entisiä sekä nykyisiä tähtipelaajia, kuten A-poikien Idän Anssi Lammila Kouvolan Pallonlyöjistä ja B-tyttöjen Idän Sarita Heikkinen Kempeleen Kiristä.

Mielenkiintoisia tuttavuuksia suurelle yleisölle ovat B-poikien Lännen Mikko Kivinen ja Marko Kanala, jotka ovat tehneet viime vuosina erinomaista Halsuan Toivon peräsimessä.

Miehet, Itä
Pelinjohtaja: Eero Pitkänen, Kouvolan Pallonlyöjät2. pelinjohtaja: Juhani Lehtimäki, Joensuun MailaValitsija, joukkueenjohtaja: Olli Lehtola, Espoo Miehet, Länsi Pelinjohtaja: Sami-Petteri Kivimäki, Vimpelin Veto2. pelinjohtaja: Jussi Haapakoski, Vimpelin VetoValitsija, joukkueenjohtaja: Aleksi Mäkelä, Turku Naiset, Itä Pelinjohtaja: Antti Vihtkari, Oulun Lipottaret2. pelinjohtaja: Ville Lantta, Pesä Ysit, LappeenrantaValitsija, joukkueenjohtaja: Kaisa Pelto, Oulu Naiset, Länsi Pelinjohtaja: Sami Österlund, Pesäkarhut, Pori2. pelinjohtaja: Jarkko Pokela, Manse PP, TampereValitsija, joukkueenjohtaja: Hanna Itävalo, Ulvila A-pojat, Itä Pelinjohtaja: Anssi Lammila, Kouvolan Pallonlyöjät2. pelinjohtaja: Ilkka Hirvonen, Oulun Lippo PesisValitsija, joukkueenjohtaja: Mikko Pirhonen, Kuopio                            A-pojat, Länsi Pelinjohtaja: Mika Lehto, Hyvinkään Tahko2. pelinjohtaja: Juuso Kerola, Hyvinkään TahkoValitsija, joukkueenjohtaja: Markus Wirzenius, Hyvinkää B-tytöt, Itä Pelinjohtaja: Sarita Heikkinen, Kempeleen Kiri2. pelinjohtaja: Ilkka Koskenkorva, Tyrnävän TempausValitsija, joukkueenjohtaja: Teemu Körkkö, Sotkamo B-tytöt Länsi Pelinjohtaja: Jussi-Pekka Tanskanen, Pesäkarhut, Pori2. pelinjohtaja: Iiro Haimi, Hyvinkään TahkoValitsija, joukkueenjohtaja: Timo Kankaanpää, Lapua B-pojat, Itä Pelinjohtaja: Riku Tolonen, Sotkamon Jymy2. pelinjohtaja: Niko Sirviö, Joensuun MailaValitsija, joukkueenjohtaja: Juuso Hyvönen, Sotkamo B-pojat, Länsi Pelinjohtaja: Mikko Kivinen, Halsuan Toivo2. pelinjohtaja: Marko Kanala, Halsuan ToivoValitsija, joukkueenjohtaja: Jarmo Kauppinen, Ylivieska

Aiheesta lisää

Itä-Länsi-kotisivut

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi