Valitse sivu

Epäonni loukkaantumisten suhteen piinaa Pesäkarhujen joukkuetta naisten Superpesiksessä. Porilaisryhmä koki harmittoman oloisessa tilanteessa takaiskun, kun harhaheitto lämmittelyssä osui suoraan jokeritykki Susanna Puistoa kasvoihin ja aiheutti leukaluun murtuman.

Puisto jopa pelasi ottelun loppuun ja takoi kaksi juoksua, kun Pesäkarhut kukisti Satakunnan paikallistrillerissä Rauman Lukon keskiviikkona.

– Ensimmäinen sisävuoro meni vähän katsellessa, enkä oikein edes tajunnut, kuinka paljon oikeasti sattui. Adrenaliinia on kai sitten sen verran veressä, ettei tilannetta täysin tajunnut. Myöhemmin ottelussa huomasin, että leuka alkoi vähän jäykistyä ja puhuminen ja huutaminen vaikeutui, mutta kyllä minä siellä silti huusin.

Puisto joutuu leikkaukseen ensi viikon lopulla. Alustavien tietojen mukaan väliin jäävät kotiottelut jyväskyläläistä Kirittäriä ja tamperelaista Manse PP:tä vastaan. Sen sijaan tiistain vierasotteluun Seinäjoella Puisto on saanut lääkäriltä peliluvan.

– Nostamme B-tytöistä Superin rinkiin lisää väkeä paikkaamaan tilannetta. Toki Puistoa on vaikeaa korvata ja tämä iso menetys näkyy paljon muussakin kuin vain lyödyissä juoksuissa, pelinjohtaja Sami Österlund harmittelee.

– Nyt pitää vain kääntää ajatukset positiivisiksi ja miettiä asiaa sen kannalta, että tämä on hyvä henkisen puolen oppimisprosessi muulle joukkueelle tulevaa syksyä ajatellen, Österlund päättää.

Aiheesta lisää

Pesäkarhujen kotisivut

Video: Puisto ja Lukon Eeva Mäki-Maukola Veikkaus Vedot -sähköpenkissä