Valitse sivu

Siilinjärven Pesis on avannut miesten ykköspesiskauden vahvasti ja napannut viidestä ottelustaan täyden 15 pisteen potin. Yksi menestyksen pääarkkitehdeistä on toukokuun pelaajaksi valittu kokenut Kimmo Lukkari, joka johtaa tehopistetilastoa omalla kymmenluvullaan.

Kajaanilaislähtöinen Lukkari palkittiin toukokuussa neljästi joukkueensa parhaana, viimeksi kärkiottelun päätteeksi Haminassa keskiviikkona.

Naisten Ykköspesiksessä Hyvinkään Tahko on lunastanut joukkueeseen kohdistettuja odotuksia. Ennen torstain kärkiottelua Jalasjärven Jalasta vastaan Tahko johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Seuran oma kasvatti, kahdesti B-tyttöjen Itä-Lännessä pelannut Titta Siilin kuuluu joukkueen avainpelaajiin. Toukokuun pelaajan tehot kirjataan lukemin 1+15 lyötyä, 10 tuotua ja 27 kärkilyöntiä.

Aiheesta lisää

Superpesiksen kuukauden pelaajat Itä-Länteen