Valitse sivu

Kempeleen Kiri on tätä nykyä ainoa superpesisseura, jolla on joukkueet sekä naisten että miesten pääsarjatasolla. Se näkyy Kempele 150 -juhlavuoden Superlauantai-tapahtumassa huomenna lauantaina 10. kesäkuuta. Sarkkirannan pesäpallostadionilla Kempeleen Kirin naiset kohtaavat ensin Seinäjoen Maila-Jussit kello 13 ja seuran miehet saavat vastaansa Alajärven Ankkurit kello 17.

Tapahtumalippu kattaa molemmat ottelut ja monipuolisen oheisohjelman. Kempeleen kunta tarjoaa pullakahvit kaikille katsojille otteluiden välisellä tauolla.

– Mietimme miten voisimme seurana huomioida juhlavuoden ja päätimme järjestää kansallispelin juhlapäivän. Viimeinen sysäys asialle saatiin, kun kävimme katsomassa Oulussa lentopallon superlauantaita. Pelitapahtuma toimi sielläkin erinomaisena aidon kisatunnelman ja yhteisöllisyyden luojana, Kempeleen Kirin miesten superpesisjoukkueen markkinointivastaava Ari Roppola ja naisten superpesisjoukkueen joukkueenjohtaja Timo Kärki kertovat.

Seuran nais- ja miesjoukkueet ovat yhdessä ideoineet sisältöä tapahtumaan.

– Kyseessä on ainutlaatuinen tapahtuma, kun saman seuran Superpesiksen naisten ja miesten edustusjoukkueet pelaavat ottelun samana päivänä. Tällaista ei pysty kukaan muu seura järjestämään tällä hetkellä, Kärki muistuttaa.

– Viihtyisyyden takaamiseksi päätimme tuoda tapahtumaan extraohjelmaa koko perhe huomioiden, Roppola jatkaa.

Tapahtumaan on myyty etukäteen jo pitkälti yli 500 lippua. Paikalla on huippupesäpalloilijoiden lisäksi jääkiekkotähtiä Pohjois-Suomesta.

Koko tapahtuman ajan Sarkkirannan tenniskentillä toimii ACON-lastenmaailma sekä naisten ottelun tauolla polkuautokisa. Hockey Base –lämärikisa starttaa klo 13 eri sarjoineen. Finaalit käydään klo 16-16.30.

Suomen Ensiturvan esitys on kotipesässä klo 15.40, minkä jälkeen Stage Addicts -bändi esiintyy Torpan pubissa kakkoskatsomon päädyssä klo 15.45. Otteluiden välissä taululla pyörii kuvashow Kempeleen ja Kempeleen Kirin historiasta. Kunnanjohtaja Tuomas Lohi pitää juhlapuheen ennen miesten ottelun alkua klo 16.40.

Aiheesta lisää

Kempeleen Kirin kotisivut