Valitse sivu

A-poikien Itä-Lännen kentän parhaana palkittiin Koskenkorvan Urheilijoita edustanut Anttoni Jakobsson, joka toi yhden ja kirjautti kuusi kärkilyöntiä.

Kentällemenoissa ja vaihtotilanteissa hienosti onnistunut Anttoni Jakobsson oli osaltaan myös ratkaisemassa ottelua, sillä hänen polttoheittonsa kolmospesälle supervuorossa taittoi Idän toisen jakson lopussa syntyneen hurmoksen.

– Tänään nähtiin näytösottelun tapaan vähän erilaisempia lyöntejä ja vähän hutejakin. Itä-Länsissä on aina hieno pelata, kun on paljon yleisöä.

Wirzeniuksen Markus sai kasaan hienon porukan. Saimme hyvin läpäreitäkin, mutta kolmospuolen esteiden takia lisäjuoksut jäivät sitten saamatta.

Tällä kaudella Vaasan Mailan Junioreiden kasvatti on pelannut Koskenkorvalla sekä Miesten että A-poikien Superpesiksessä. Painotus on kuitenkin selvä.

– Miesten Superpesis on se pääjoukkue ja jos rasitusta tulee paljon, niin jään A-pojista pois. Esimerkiksi, jos viikonloppuna on oltu edustuksen kanssa reissussa, niin välttämättä en A-poikiin lähde pelaamaan, kun loppuviikosta on miesten pelejä kuitenkin tiedossa.

Nuorukaisen pelipaikka on vaihdellut sarjatason mukaan. A-pojissa, kuten tämänpäiväisessä ottelussa, Jakobsson on nähty ykkösvahtina ja Miesten Superpesiksessä puolestaan kakkospolttajana.

– Tykkään pelata enemmän linjassa, siellä saa mennä vapaammin. Viime kauden päätteeksi Juuso Myllyniemi siirtyi Seinäjoelle ja ajattelin, että nyt olisi paikka itselleni mahdollisesti auki. Talvi tehtiin kovasti töitä ja sain näytönpaikan, jonka myös käytin.

– Viime kaudella pääsin jo muutaman ottelun pelaamaan Superpesistä, mistä oli tietysti apua tähän kauteen valmistautumisessa.

Sävelet loppukesän osalta ovat selvät.

– Yritän pelata Kossulla mahdollisimman hyvin Superpesistä ja A-pojissa, jos ehdin.

***

Aarne Puisto
Twitter: @AarnePuisto
aarne.puisto@superpesis.fi