Valitse sivu

Etelä-Karjalan Liitto mahdollistaa kaikille katsojille vapaan pääsyn A-poikien 60. Itä-Länsi-otteluun perjantaina 30.6. Erityisesti lapsiperheille on tarjolla runsaasti oheistapahtumia ennen ottelun alkua Ukonniemen stadionilla. Viikonlopun teemoja ovat karjalaisuus ja 100 vuotta täyttävä itsenäinen Suomi.

Itä-länsi-tapahtuman avaa iloinen karjalainen tuokio, jossa on esiintymässä yli 200 eteläkarjalaista lasta, nuorta ja aikuista kello 17.15 alkaen. ”Kyllä sitä passaa” -tuokiossa lauletaan, soitetaan ja tanssitaan karjalaisittain ja kalevalaisittain, 100-vuotiasta Suomea ja juhlavuoden teemaa ”yhdessä” kunnioittaen. Mukana on yli 100 metkukuorolaista, Tanssistudio Jamin oppilaita ja Imatran seudun Karjalaiset ry Nuoret -kansantanssijoita sekä säestävä yhtye. Esityksen johtaa musiikin tohtori, Värttinä-yhtyeestä tuttu Sari Kaasinen.

Etelä-Karjalan Karjalaiseurat tarjoavat perjantaina pesäpalloväelle karjalaisia maistiaisia Suomi 100 -hengessä. Tutustu kyykkään ja karjalaisten toimintaan sekä haastele menneitä ja pohdi tulevia karjalaisessa ilmapiirissä.

A-poikien juhlaottelu alkaa kello 18. Imatran Pallo-Veikoista ovat mukana Idän joukkueessa Mikko Kosonen ja Joona Sikiö. Jo kolmannen A-poikien arvo-ottelunsa pelaavat Seinäjoen JymyJussien Markus Hallasuo, Kiteen Pallo -90:n Hannes Pekkinen sekä Kankaanpään Mailan Topias Lilja ja Ville-Veikko Olli.

Maksuttomat kuljetukset tuovat Imatran Kylpylältä ja Holiday Club Saimaalta Ukonniemen stadionille kello 16.45-18.00 ja takaisin välittömästi ottelun jälkeen. Imatrankoskelta paikan päälle pääsee paikallisliikenteen linjalla 5. Paikallisliikenne ja tapahtumien lisäliikenne ovat maksuttomia Imatran tapahtumaviikonloppuna 30.6.-2.7.

Lasten aktiviteetit tarjoaa Imatran Lämpö Oy

Stadionilla perjantaina kello 16-19:

Tuplakasi Action, Vaakabenji
Rajavartiolaitos koirapartion ja auton kanssa
Sirkus Soihtu, taikaa ja akrobatiaa
Imatran Hiisi vierailee tapahtumassa
Temppurata lapsille
Imatran Lämpö Oy:n ständi, osallistu Hakkeenlapiointi-kilpailuun!

Aiheesta lisää

Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi

Imatran Itä-Länsi Facebookissa

Ilmaiset bussikuljetukset Imatran Itä-Lännessä