Valitse sivu

Intialainen Narender Kumar katsoi kotimaassaan YouTube-videoita, omaksui eksoottisen pelin ja päätyi lopulta maansa ykköspelaajana Suomeen pesäpallokentille. Alkutaival tamperelaisen Manse PP:n paidassa on ollut vakuuttava, erityisesti Kumarin heittotaitoa on ylistetty. Seuraava näyttöpaikka on edessä Turussa lauantaina miesten kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla suomensarjassa.

Pelilupa heltisi Pesäpalloliiton erikoispäätöksellä, jonka perusteella Kumar on vapaa edustamaan Turku-Pesistä suomensarjaottelussa järvenpääläistä Kinnarin Pesis 2006:ta vastaan.

– Pelasin itse Narenderin kanssa kopparina yhden maakuntasarjaottelun ja vakuutuin hänen taidoistaan. Varsinkin heitto on kohdallaan. Näkee, että hän on pelannut krikettiä ja baseballiakin aiemmin, Turku-Pesiksen pelinjohtaja Petri Hännikäinen kertoo.

– Todella mukavantuntuinen pelaaja, joka antaa kaikkensa ja pelaa joukkueelleen. Kukapa pelinjohtaja ei sellaista pelaajaa haluaisi joukkueeseensa, Hännikäinen jatkaa.

Kumar pelaa ensimmäisen suomensarjaottelunsa Kupittaan pesäpallostadionilla Turussa lauantaina kello 15 alkaen. Turku-Pesis on suomensarjan etelälohkossa kuudentena ja Järvenpää neljäntenä, mutta joukkueet ovat sarjataulukossa tasapisteissä ennen keskiviikon kierrosta. Lauantain otteluun on vapaa pääsy.

Aiheesta lisää

Narender Kumarin tarina

Turku-Pesiksen kotisivut