Valitse sivu

Paikallisliikenne ja tapahtumien lisäliikenne ovat maksuttomia Imatran tapahtumaviikonloppuna 30.6.-2.7. Go 90’s –festivaali tuo ysäriklassikkoja kotimaasta ja ulkomailta Virranpuistoon. Samaan aikaan Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Ukonniemen stadionilla.

Paikallisliikenne liikennöi koko viikonlopun ajan normaalien aikataulujen mukaan. Imatran kylpylälle perjantaina ajava linja 5 (Imatrankoski-Saareksiinmäki-Kaupat-Keskusasema-Kylpylä) sekä lauantaina ja sunnuntaina ajava linja 6 (Perä-Meltola-Imatrankoski-Kaupat-Keskusasema-Kylpylä) saattavat kuitenkin olla aikatauluistaan jäljessä Ukonniemen alueelle suuntautuvan poikkeuksellisen suuren liikennemäärän vuoksi. Stadionille kuljettaessa lähimpänä on jäähallin pysäkki.

Imatran Kylpylältä ja Holiday Club Saimaalta lisäliikenteen bussit kulkevat suoraa reittiä Ukonniemen stadionille perjantaina klo 16.45-18.00 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 12.30-14. Vuoroväli on noin 15 minuuttia. Paluukuljetukset kylpylöille lähtevät välittömästi otteluiden jälkeen. Kävelymatka Imatran Kylpylältä stadionille on noin 2 kilometriä ja Holiday Club Saimaalta noin 4 kilometriä.

Non stop -kuljetukset Go 90’s -festivaaleille ja Imatrankoskelle lähtevät perjantaina ja lauantaina sekä Imatrankoskelle sunnuntaina välittömästi Itä-Länsi-otteluiden päättymisen jälkeen.

Molempina viikonloppuöinä perjantaista sunnuntaihin ajetaan lisävuorot Imatrankoskelta kylpylöille sekä Huhtaseen. Go 90’s -festivaaleilla juhlitaan Virranpuistossa perjantaina ja lauantaina.

Ilmaisia kuljetuksia ovat mukana mahdollistamassa Imatran kaupunki ja Imatran Kaupunkikeskusta ry – Imitsi.

Aiheesta lisää

Tarkat aikataulut Imatran kaupungin joukkoliikenteen sivuilla

Raptorin Aikaisuusseikkailu Go 90’s -festareilla Imatralla 30.6.-1.7.

Imatran Itä-Länsi Facebookissa

Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi

Imatran kaupungin joukkoliikenteen aikataulut (pdf)

Liitteet