Valitse sivu

Itä-Länsi Golf Open –turnaukseen on vielä jäljellä muutamia paikkoja. 55 euron paketti sisältää kisagreenfeen, range poletin, kylpyläkäynnin, buffetruokailun palkintojenjaon yhteydessä Saimaan Easy Kitchenissä sekä pääsylipun Itä-Länsi-tapahtumaan lauantaina tai sunnuntaina.

Kilpailumuoto on 18 reikää pistebogey, korkein käytettävä tasoitus on 36. Palkinnot ovat huippuluokkaa.

Holiday Club Saimaa tarjoaa matkailijalle erinomaiset puitteet ja palvelut lähellä. Golf Saimaan kenttä sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä, vain muutaman kilometrin päässä Itä-Länsi-otteluiden näyttämöstä, Ukonniemen stadionista.

Kysy lisää ja ilmoittaudu kilpailuun kertomalla nimesi, seurasi sekä tasoituksesi osoitteeseen golf.saimaa(ät)holidayclub.fi mahdollisimman pikaisesti.

Aiheesta lisää

Lisätietoa Golf Saimaan sivuilla