Valitse sivu

Koskenkorvan Urheilijoiden Antti Kuusisto pelaa uransa 11. miesten Itä-Länsi-ottelun Imatralla kahden viikon kuluttua sunnuntaina. Alajärven Ankkureiden Aki Orava joutuu jäämään ottelusta pois loukkaantumisen vuoksi.

Kuusisto debytoi miesten Itä-Lännessä Oulussa 2005. Arvo-ottelun kentän parhaana hänet palkittiin Raahessa 2008.

Munakan Urheilijoiden kasvatti on pelannut 471 runkosarjan superpesisottelua tehoin 25+167 lyötyä, 479 tuotua ja 2163 kärkilyöntiä. Palkintokaapissa on yhdeksän miesten SM-mitalia, joista kirkkaimpana helmenä loistaa Vimpelin Vedon paidassa voitettu Suomen mestaruus kaudelta 2010.

Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Imatralla 30.6.-2.7.

Aiheesta lisää

Itä-Länsi Imatralla 30.6.-2.7.

Itä-Länsi Facebookissa

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi