Valitse sivu

Suomen menestynein pesäpalloseura ja maratontaulukon ykkönen Sotkamon Jymy lähtee tutulle RoadTrip-kiertueelleen Etelä-Suomeen. Vastaan asettuu Seinäjoen JymyJussit Tampereen Kaupissa lauantaina kello 16 ja Kouvolan Pallonlyöjät Töölön jalkapallostadionilla Helsingissä tiistaina kello 18. Yleisöä odotetaan sankoin joukoin seuraamaan otteluita, joten sisäänkäynnin sujuvoittamiseksi otteluliput kannattaa hankkia etukäteen.

Sotkamo on avannut kautensa varmoin ottein. Jo huhtikuun puolella historiallinen sarja-avaus Espanjan Fuengirolassa toi kolme pistettä Imatran Pallo-Veikkojen kustannuksella lukemin 2-0 (5-4, 12-1). Kotimaan kamaralla voitot on kirjattu vierasotteluista Hyvinkäältä ja Alajärveltä sekä viimeksi kotiottelusta Koskenkorvan Urheilijoita vastaan. Hyvä joukkue menestyy heikommallakin pelillä.

– Ei peli pyörinyt niin kuin normaalisti meillä pyörii ja ensimmäiset kolme peliä on pyörinyt tosi hyvin. Pitää tyytyväinen olla, kaveri jäi nollille, kaikkien aikojen pesispörssin ykkösnimi ja kolmessa edellisessä ottelussa palkinnon pokannut Toni Kohonen totesi Koskenkorva-ottelun jälkeen.

Kohonen on muutenkin suomalaisen urheilua seuraavan kansanosan huulilla tällä viikolla. Supertähdet-ohjelmassa vietetään Kohosen päivää kaikkien aikojen pesäpalloilijalle omistetussa jaksossa, joka on jo nyt katsottavissa Ruutu-palvelussa ja nähdään Nelonen-kanavalla ensi kerran sunnuntaina kello 20.

Sotkamolla on edessään tiukka rypistys. RoadTrip-otteluiden lisäksi joukkue vierailee Kankaanpäässä sunnuntaina eli otteluita kertyy kolme neljään päivään. Kaikkiin niistä Sotkamo lähtee vahvana suosikkina. Viime kauden kaikki keskinäiset ottelut päättyivät Sotkamon juhliin eikä runkosarjassa kirjattu muutenkaan kuin kolme tappiota. Silti mielenkiintoa riittää, kun erityisesti Kouvolan Pallonlyöjät on arvioitu selkeäksi mitalisuosikiksi.

Sotkamon Jymy lähtee RoadTrip-kiertueelleen jo kuudetta kertaa. RoadTrip-matsien ennakkoliput myy Jymykauppa, klikkaa tästä!

Meet & greet: Tubettaja Roni Back Helsingissä!

Roni Back on suosittu tubettaja, jonka videoilla on parhaimmillaan yli 100 000 katsojaa. Kauppakorkeakoulusta kandiksi valmistunut Back tavoittaa myös aikuisempia yleisöjä.

– Youtubaaja, joka tekee videoita kaikesta mahdollisesta: peleistä, elämästä, trendikkäistä aiheista, ja niin edelleen, Back esittelee itsensä kanavallaan.

Tule hyvissä ajoin Stadin superpesismatsiin tiistaina! Roni Back on paikalla Meet & greet –tapahtumassa kello 17 alkaen.

Sotkamon Jymyn RoadTrip 2017

27.5. Sotkamon Jymy-Seinäjoen JymyJussit 16.00 Tampereella Ruutu Urheilu
30.5. Sotkamon Jymy-Kouvolan Pallonlyöjät 18.00 Helsingissä Ruutu Urheilu

Stadionit

Tampere: Kaupin pesäpallostadion, Kuntokatu 5, 33520 Tampere Kartta
Helsinki: Töölön jalkapallostadion, Urheilukatu 5, 00250 Helsinki Kartta

Kulkuyhteydet

Tampereen Repa Reittiopas

Helsingin seudun reittiopas

Aiheesta lisää

Sotkamon Jymyn RoadTrip 2017 Helsingissä ja Tampereella

Ottelulippuja myyvät Jymykauppa ja pesisjuniorit

Ruutu Urheilu: Ottelukooste Sotkamo-Koskenkorva tiistailta

Toni Kohosen Supertähdet-päivä Nelosella sunnuntaina!