Valitse sivu

Naisten Superpesis tekee vahvan paluun VeikkausTV:n ohjelmistoon alkaneella kaudella. Ensimmäinen suora lähetys nähdään keskiviikon huimasta trilleristä, kun hallitseva mestari Kirittäret Jyväskylästä saa kotikentälleen Hippokselle vieraaksi syksyn loppuotteluvastustajansa Lapuan Virkiän. Ottelusiirtojen myötä kyseessä on sarja-avaus molemmille joukkueille.

Viime vuonna joukkueet kohtasivat peräti kahdeksan kertaa. Kirittäret oli niskan päällä voitoin 6-2, mutta yhtä ottelua lukuun ottamatta ratkaisua saatiin hakea vähintään supervuorosta. Alkavalle kaudelle Lapua on pelinjohtajien papereissa vahva mestarisuosikki. Kirittärien kokoonpano on muuttunut yli puolen joukkueen osalta, joten mitalikannassa pysyminen herättää kysymysmerkkejä.

– Useammankin joukkueen kokoonpano on elänyt ja se luo todella mielenkiintoisen säväyksen kauteen. Paletti on mennyt uusiksi ja asetelmat ovat moneltakin osin tasaiset, VeikkausTV:n pääselostaja Aleksis Ärje muistuttaa.

Naispesäpallon ystäville on tarjolla mannaa seuraavan viikon aikana. VeikkausTV:n ohjelmistossa on kolme huippuottelua, minkä lisäksi Ruutu Urheilu näyttää Manse PP:n ja Seinäjoen Maila-Jussien kohtaamisen Tampereelta torstaina.

– Otamme räjähtävän startin VeikkausTV-kauteen, kun vajaaseen viikkoon on luvassa kolme erittäin mielenkiintoista peliä. Kaksi kärkipeliä ja ensi maanantaina jo kello 13 alkava koululaispeli Kajaani–Tampere, Ärje kertoo.

Alkusarjasta VeikkausTV:ssä nähdään 13 ottelua sekä Liitto-Lehdistö-arvo-ottelu Lapualta tiistaina 20. kesäkuuta. Kauden täydentävät kaksi suoraa lähetystä sekä jatkosarjasta, puolivälieristä että välieristä. Ärje odottaa laadukkaita lähetyksiä ja toivoo yleisön osallistuvan niihin. Palautetta otetaan mielellään vastaan. Keskustelu käyköön kuumana myös sosiaalisessa mediassa.

– Ensisijaisesti lähdemme tekemään mahdollisimman laadukasta ja energistä TV-tuotetta, jotta Superpesis Suomen suosituimpana naisten palloilusarjana pääsee oikeuksiinsa, Ärje innostuu.

– Toisekseen kiinnitämme huomiota näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa, jotta ihmiset tietävät, milloin pelejä on ilmaiseksi seurattavissa.

VeikkausTV:n lähetykset ovat maksuttomia, mutta niiden katselu edellyttää rekisteröitymistä Veikkauksen sivuilla ja rahaa pelitilillä.

Naisten Superpesiksen loppuottelusarja nähdään alusta loppuun Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Naisten Superpesistä VeikkausTV:llä kaudella 2017

Ke 17.5.
Jyväskylä-Lapua 18.00

Pe 19.5.
Rauma-Jyväskylä 18.00

Ma 22.5.
Kajaani-Tampere 13.00

Ke 31.5.
Pori-Rauma 18.00

Pe 9.6.
Pori-Jyväskylä 18.00

Ke 14.6.
Rauma-Lapua 18.00

Ti 20.6.
Liitto-Lehdistö, pelataan Lapualla 18.00

Ke 21.6.
Seinäjoki-Tampere 18.00

Ke 28.6.
Lappajärvi-Pori 18.00

Ke 12.7.
Tampere-Kempele 18.00

Ma 17.7.
Lappeenranta-Oulu 18.00

Ke 19.7.
Lapua-Jyväskylä 18.00

Su 23.7.
Jyväskylä-Seinäjoki 16.00

Ke 26.7.
Pori-Lapua 18.00

Kaksi jatkosarjan ottelua
Kaksi puolivälierien ottelua
Kaksi välierien ottelua

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Aiheesta lisää

Katso VeikkausTV:tä tästä linkistä!

Tv- ja nettiottelut 2017